• /
  • /
  • Προετοιμασία για τη μεταφορά φορτίων σας | Eurosender

Cargo

Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία για τις εμπορευματικές μεταφορές;

Για να τοποθετήσετε μια παραγγελία για τις εμπορευματικές μεταφορές, παρακαλούμε εισάγετε τις διαστάσεις της αποστολής σας στην παρακάτω αριθμομηχανή.

Έλεγχος μεγέθους
Δεν είστε σίγουρος αν η αποστολή σας έχει τις προϋποθέσεις ως στάνταρ αποστολή ή μεταφορά εμπορευμάτων;
Ελέγξτε εισάγοντας τις διαστάσεις παρακάτω:
μήκος:*
πλάτος:*
ύψος:*

Κάντε κλικ στο "Αίτηση ατομικής προσφοράς» και συμπληρώστε τη φόρμα με τα απαιτούμενα στοιχεία. Θα λάβετε ένα e-mail από εμάς με την τελική τιμή για τις εμπορευματικές μεταφορές σας.

 

Με την παραλαβή της ατομική προσφοράς, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την παραγγελία και να κάνετε την πληρωμή μέσω οποιασδήποτε από τις μεθόδους πληρωμής μας (πιστωτική κάρτα, PayPal, κατάθεση σε τράπεζα ή credits). Η πληρωμή πρέπει να γίνει μέχρι τις 12:00, προκειμένου να αποστείλουμε την παραγγελία σας στον πάροχο υπηρεσιών ταχυμεταφορών, την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε με τραπεζική μεταφορά,η  Eurosender πρέπει να λάβει την  επιβεβαίωση της πληρωμής σας μέσω e-mail στο sales@eurosender.com μέχρι τις 12μ.μ.

Σημειώστε ότι η εταιρεία courier θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για να κανονίσετε τις λεπτομέρειες της παραλαβής.

 

πελάτες B2B 

1. Αν είστε χρήστης  με επιχειρήση και κρατάτε ένα λογαριασμό business Eurosender, παρακαλώ συνδεθείτε, αν είστε νέοι στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε να εγγραφείτε στο τμήμα B2B της ιστοσελίδας μας

2. Επιλέξτε την επιλογή "Αποστολή νέα παλέτα" και συμπληρώστε τη φόρμα με τα απαιτούμενα στοιχεία.

3. Αν ο προορισμός σας είναι «Κατόπιν αιτήματος», θα λάβετε ένα e-mail από εμάς με την τελική τιμή για τις εμπορευματικές μεταφορές σας

4. Μετά την επιβεβαίωση σας και την πληρωμή σας, εμείς θα κάνουμε την κράτηση για την υπηρεσία για τη μεταφορά εμπορευμάτων με τον επιλεγμένο πάροχο υπηρεσιών ταχυμεταφορών.

 

Πως θα πρέπει να προετοιμάσω μια παλέτα για την αποστολή;

Όλα τα στοιχεία που πρόκειται να μεταφερθούν πρέπει να ασφαλίζoνται κατάλληλα για τη μεταφορά, να είναι σταθερά κατά ολίσθησης και σε ανθεκτική παλέτα ή σε οποιαδήποτε άλλη βάση που επιτρέπει να ανυψώνεται από ένα περονοφόρο ανυψωτικό όχημα.Τα εμπορεύματα πρέπει να τοποθετούνται πάνω στην παλέτα με τρόπο που να εξασφαλίζει τη σταθερότητά τους μέχρι να φτάσει στον προορισμό.

how to prepare a pallet Η εταιρεία ταχυμεταφορών μπορεί να μεταφέρει την παλέτα σας με πολλά οχήματα και με ανυψωτικά μηχανήματα και ιμάντες μεταφοράς. Ως εκ τούτου, κατά τη μεταφορά, η αποστολή σας μπορεί να είναι επιρρεπής σε διαφορετικές πιέσεις και πτώσεις. Προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν ζημία, κατά μήκος της μεταφοράς και κατά την διάρκεια της χειραγώγησης στις τοπικές αποθήκες, σας προτείνουμε να:

  • Χρησιμοποιήστε  άκαμπτο υλικό κουτί,
  • Ασφαλίστε και μπλοκάρετε με τιράντες τα μεγαλύτερα αντικείμενα ή αντικείμενα με ασυνήθιστο σχήμα, τα οποία έχουν υψηλό κίνδυνο ατυχήματος.
  • Χρησιμοποιήστε  προστάτες φορτίου, ταινίες και φιλμ περιτυλίγματοςγια να εξασφαλίσετε το  φορτίο και την  αποστολή.

Τι πρέπει να ελέγξετε πριν από την παραγγελία για τη μεταφορά των παλετών;

  • Tις ακριβείς διαστάσεις (ύψος, πλάτος και μήκος), χωρίς προσεγγίσεις
  • Το ακριβές βάρος της παλέτας, χωρίς προσεγγίσεις
  • Το σύνολο του περιεχομένου και την αξία της αποστολής
  • Εάν η αξία των αγαθών που αποστέλλονται απαιτούν αγορά επιπλέον ασφάλισης.

 

Oοδηγός του παρόχου υπηρεσιών ταχυμεταφορώνθαμεταφέρει την αποστολή μου;

Ανάλογα με το βάρος και τις διαστάσεις της αποστολής σας, μπορεί να χρειαστεί να παρέχετε βοήθεια στον οδηγό courier κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση του αποστολή.

 

Πού μπορώ να στείλω τα εμπορεύματα;

Μπορούμενα στείλουμε εμπορεύματα οπουδήποτε εντός των χωρών της ΕΕ, εγχώρια και διεθνώς.

 

Χρειάζεται να γράψετε τη διεύθυνση παράδοσης στα αντικείμενα;

Όχι, δεν χρειάζεται να γράψετε τη διεύθυνση παράδοσης. Ο οδηγός του επιλεγμένου φορέα παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορών θα διαθέσει την ετικέτα στοιχείου κατά την παραλαβή.

Παρ 'όλα αυτά, σας συνιστούμε να συσκευάσετε ένα αντίγραφο της επιβεβαίωσης της παραγγελίας με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες στο πάνω μέρος του πακέτου σας, καθώς αυτό θα κάνει τον εντοπισμό και την παράδοση της παλέτας σας πολύ ευκολότερη στην απίθανη περίπτωση βλάβης ή απώλειας της ετικέτας.

 

Μπορώ να ασφαλίσω την αποστολή εμπορευμάτων μου;

Όλες οι παλέτες είναιασφαλισμένες σύμφωνα με τις διατάξεις της Σύμβασηςτης Γενεύης για τη διεθνή οδική μεταφορά εμπορευμάτων (Σύμβαση CMR)

Προκειμένου να προστατεύσετε τα αγαθά σας,με επιπλέον ασφάλιση είναι διαθέσιμη η αγορά επιπλέον ασφάλισης. Για περισσότερες πληροφορίες και για να λάβετε μια προσφορά για την πρόσθετη ασφάλιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@eurosender.com.
Υποστήριξη πελατών

Τηλέφωνο (Διαθέσιμο από τις 10 π.μ. ως τις 9 μ.μ.) +30 21 1198 0657

help@eurosender.com

Ας κοινωνικοποιηθούμε