• /
  • /
  • Τί μπορώ να αποστέλλω;

Δέματα

Πώς πρέπει να συσκευάσω τη βαλίτσα μου;

Για να διασφαλιστεί ότι το πακέτο σας παραδίδεται ακέραια,συσκευάστε τη βαλίτσα σας με έναν τρόπο κατάλληλο για μεταφορά με μια υπηρεσία κούριερ. Λάβετε υπόψη ότι αυτό συνεπάγεται πολλές επαναφορτώσεις και διαλογές σε κέντρα διανομής.   Η βαλίτσα σας πρέπει να είναι κατάλληλα κλεισμένη,και σφραγισμένη αλλά επίσης επαρκώς συσκευασμένη για την αποφυγή ζημιάς στην  περίπτωση μιας πτώσης ή μιας σύγκρουσης.

 

Όλα τα αντικείμενα εκτός από χαρτοκιβώτια πρέπει να καλύπτονται με ελαστική πλαστική ταινία για την αποφυγή ζημιών. Αν τα αντικείμενα δεν είναι κατάλληλα συσυκευασμένα, η ασφαλιστική κάλυψη δεν ισχύει.

how to pack your package

Υπάρχουν καθόλου περιορισμοί μεγέθους για τα αντικείμενα που θέλω να αποστέιλω;

Όλα τα δέματα θα πρέπει να μην ζυγίζουν πάνω από 50 κιλά και να είναι μέσα στα παρακάτω όρια:

  • Μέγιστο μήκος175 εκ.
  • Μήκος(σε εκ.) + 2x πλάτος(σε εκ.) + 2x ύψος(σε εκ.) < 300 εκ.(το μήκος συν δύο φορές το πλάτος συν δύο φορές το ύψος θα έπρεπε να είναι λιγότερο από 300 εκ. ή 3 μ. συνολικά). Η μέτρηση του μήκους θα πρέπει να είναι η πιο μακριά πλευρά του δέματος.

Έλεγχος μεγέθους
Δεν είστε σίγουρος αν η αποστολή σας έχει τις προϋποθέσεις ως στάνταρ αποστολή ή μεταφορά εμπορευμάτων;
Ελέγξτε εισάγοντας τις διαστάσεις παρακάτω:
μήκος:*
πλάτος:*
ύψος:*

Πώς πρέπει να συσκευάσω τις τσάντες ταξιδιού;

Επειδή οι τσάντες ταξιδιού είναι περισσότερο επιρρεπείς στις ζημίες κατά την αποστολή σε σχέση με τις βαλίτσες, παρακαλώ να συσκευάσετε τις τσάντες ταξιδιού  σας μέσα σε χαρτοκιβώτια όταν τις αποστέλλετε με υπηρεσίες κούριερ για την αποφυγή ζημίας ή απώλειας.
 

Πώς θα έπρεπε να συσκευάσω οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα θέλω να στείλω;

Όλα τα αντικείμενα, εκτός από μια βαλίτσα καλυμμένη με πλαστική ταινία , πρέπει να συσκευάζονται σε ένα χαρτοκιβώτιο.
 

Πρέπει να γράψω τη διεύθυνση παράδοσης πάνω στο αντικείμενο;

Όχι. Δεν πρέπει να γράψετε τη διεύθυνση πάνω στο αντικείμενο. Ο κούριερ θα σας δώσει την κατάλληλη ετικέτα αντικειμένου (με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες) κατά την παραλαβή.
Ωστόσο συνιστούμε να τοποθετήσετε ένα αντίγραφο της επιβεβαίωσης πληρωμής με όλες τις συναφείς λεπτομέρειες πάνω στο δέμα σας, επειδή αυτό θα κάνει τον εντοπισμό και την παράδοση του αντικειμένου σας πολύ ευκολότερα στην απίθανη περίπτωση ζημίας ή απώλειας της ετικέτας.
Υποστήριξη πελατών

Τηλέφωνο (Διαθέσιμο από τις 10 π.μ. ως τις 9 μ.μ.) +30 21 1198 0657

help@eurosender.com

Ας κοινωνικοποιηθούμε