• /
  • /
  • ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ

Τι μπορείτε να στέλνετε;

Με την Eurosender μπορείτε να στέλνετε αποσκευές και χαρτοκιβώτια. Παρακαλώ σημειώστε ότι όλα τα αντικείμενα που αποστέλλονται με την Eurosender πρέπει να συσκευάζονται με ασφάλεια. Σας συνιστούμε  να μην ξεπερνάτε τις μέγιστες διαστάσεις (βλ. παρακάτω) και το μέγιστο βάρος. Θυμηθείτε ότι ό,τι αποστέλλετε θα υποστεί διαχείριση από κούριερ και θα αποσταλεί μέσω κέντρων διανομής, οπότε δεν αποστέλλουμε εύθραυστα και άλλα ευαίσθητα αντικείμενα.

Όλα τα αντικείμενα εκτός από χαρτοκιβώτια πρέπει να καλύπτονται με πλαστική ταινία για την αποφυγή ζημιών. Αν τα αντικείμενα δεν έχουν συσκευαστεί σωστά, η ασφαλιστική κάλυψη δεν ισχύει.

how to pack your package

 

Πώς υπολογίζονται οι μέγιστες διαστάσεις;

  • Το μέγιστο μήκος αντικειμένων είναι 175 εκατοστά
  • Μήκος(σε εκ.) + 2x πλάτος(σε εκ.) + 2x ΄ύψος(σε εκ.) < 300 εκ.(μήπως συν το διπλάσιο του πλάτους συν το διπλάσιο του ύψους πρέπει να είναι λιγότερο από 300 εκ. ή τρία μέτρα συνολικά).

 

Έλεγχος μεγέθους
Δεν είστε σίγουρος αν η αποστολή σας έχει τις προϋποθέσεις ως στάνταρ αποστολή ή μεταφορά εμπορευμάτων;
Ελέγξτε εισάγοντας τις διαστάσεις παρακάτω:
μήκος:*
πλάτος:*
ύψος:*

 

 

Μπορείτε να παραγγείλετε την αποστολή:

Αποσκευών

Οι αποσκευές πρέπει να είναι εντελώς κλειστές και παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι όλες οι τσέπες είναι κλειστές. Σας συνιστούμε να προετοιμάζετε τις αποσκευές σας όπως θα κάνατε για παράδοση σε κανονικό αεροπορικό ταξίδι. Συνιστούμε πρόσθετη συσκευασία / κάλυψη με χαρτοκιβώτιο.

 

Χαρτοκιβώτιο

Το χαρτοκιβώτιο πρέπει να είναι εντελώς κλειστό, ακέραιο και σταθερά δομημένο, για να αποφεύγετε την απώλεια αντικειμένων κατά τη μεταφορά του. Παρακαλώ να βεβαιωθείτε ότι το κιβώτιο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό (όπως χαρτόνι) και όχι από κάτι που θα μπορούσε να υποστεί ζημιά εύκολα κατά τη μεταφορά (όπως πλαστικά κουτιά).

 

Δεν επιτρέπεται να αποστέλλετε οτιδήποτε εύθραυστο ή οτιδήποτε δε θα σας επιτρεπόταν να μεταφέρετε σε αεροπορικό ταξίδι όπως σπρέϋ, παράνομα και περιορισμένα είδη (ναρκωτικά, κλεμμένα είδη, όπλα), επικίνδυνα και εκρηκτικά υλικά, γυαλί, ζώα, κλπ. 

αθλητικός εξοπλισμός

Μέσω Eurosender, η αποστολή από πόρτα σε πόρτα των αθλητικών ειδών είναι βολικήκαι εύκολη. Ο πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς θα παραλάβει τοναθλητικό εξοπλισμό σας στο σπίτι σας και θα τον παραδώσει άμεσα στον προορισμό σας. Με την κράτηση των υπηρεσιών μας για την αποστολή του αθλητισμού εξοπλισμό σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, να αποφύγετετηνταλαιπωρία στο αεροδρόμιο, και τα ταξίδια γίνονται ανέμελα.

 

Τι αθλητικό εξοπλισμό μπορώ να στείλω;

Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να στείλετε οποιεσδήποτε αθλητικόκαι εξοπλισμόαναψυχής, όπως ποδήλατα, skateboards, μπαστούνια του γκολφ, σκι, snowboard, σανίδες surf, εργαλεία πεζοπορίας, κλπ

Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών ταχυμεταφορών μπορείνα έχουν περιορισμούς για ορισμένα αθλητικάαντικείμενα τα οποία μπορεί να θεωρηθούν επικίνδυνα. Για άλλα είδη αθλητικού εξοπλισμού (που δεν αναφέρονται παραπάνω), ελέγξτε μαζί μας πριν την παραγγελία.

Πώς μπορώ να συσκευάσω τον εξοπλισμό του αθλητισμού μου;

Τα αθλητικάαντικείμενασας πρέπει να συσκευάζονται κατάλληλα σε ένα ανθεκτικό κουτί ή σκληρή μονόπλευρη θήκη που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη συσκευασία αυτού του τύπου εξοπλισμού. Η συσκευασία πρέπει να προστατεύει επαρκώς τα περιεχόμενα στο εσωτερικό και να αντισταθεί σε χτυπήματα  λόγω χειρισμούκατά την  διαλογή.

 

Υπάρχουν περιορισμοί στις διαστάσεις ;

Ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί μιας στάνταρ παραγγελίας δέματος.

 

Μήπως η τιμή διαφέρει ανάλογα με το τι θα στείλω;

Όχι. Η τιμή είναι η ίδια όπως και για οποιαδήποτε άλλη τυπική μεταφορά αν είναι συσκευασμένα σύμφωνα με τους περιορισμούς μας. Η τελική τιμή εμφανίζεται στην online εργαλείο στην κεντρική σελίδα, επιλέγοντας τη χώρα παραλαβήςκαι τη χώρα προορισμού, καθώς και το βάρος του πακέτου σας.

Αν το πακέτο σας είναι μεγαλύτερο ή βαρύτερο από τις τυποποιημένες διαστάσεις και το βάρος, θα ετοιμάσουμε μια ατομική προσφορά και θα λάβετε την τελική τιμή με e-mail.

 
Υποστήριξη πελατών

Τηλέφωνο (Διαθέσιμο από τις 10 π.μ. ως τις 9 μ.μ.) +30 21 1198 0657

help@eurosender.com

Ας κοινωνικοποιηθούμε